Dietetyczne Rewolucje ponownie w Gdańsku!

05/23/2015

Majówka zdrowo i ze smakiem – to hasło przewodnie kolejnego spotkania z cyklu Dietetyczne Rewolucje.

Już po raz drugi spotykamy się w Gdańsku, tym razem do blogerów kulinarnych, modowych i lifestylowych dołączą także blogujące mamy. Chcemy dzielić się pomysłami, kulinarnym doświadczeniem, ale przede wszystkim chcemy promować zdrowy styl życia i odżywiania, zmieniać nawyki i przyzwyczajenia. Pomogą nam w tym dietetyczka Ania Dutkowska, która podpowie jakie składniki połączyć, aby było smacznie, lekko i zdrowo oraz uczestnik 4. edycji programu „Top Chef” Łukasz Miecznikowski, który zdradzi sekrety gotowania i łączenia smaków. Podczas spotkania będzie omawiany temat zdrowej żywności oraz najnowszych trendów kulinarnych.

Dietetyczne Rewolucje w Gdańsku to kolejne spotkanie organizowane w ramach programu Fabryka Zdrowia, prowadzonego przez firmę Oleofarm z Wrocławia, producenta wysokiej jakości suplementów diety oraz olejów tłoczonych na zimno. Celem Programu jest propagowanie prawidłowego sposobu odżywiania oraz wprowadzenia do diety zdrowych tłuszczów, będących źródłem kwasów Omega 3-6-9.

W Gdańsku do programu dołączyła Restauracja Winestone mieszcząca się w hotelu Mercure, która oferuje kuchnię zdrową, nowatorską, pochodzącą z różnych zakątków świata. Hotel położony jest w samym sercu tętniącego życiem miasta, w pobliżu malowniczej Starówki.

Dietetyczne Rewolucje odbędą się pod czujnym okiem dietetyczki z firmy Oleofarm – Anny Dutkowskiej oraz szefa kuchni hotelu Mercure – Łukasza Miecznikowskiego.  

Poleć
Udostępnij
kwiat
auto